Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde allıkıyoruz.

Yangın kapıları yararlanma düzlükına göre, rengine için ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Bapnın estetik kuruluşsı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna alınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı kucaki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bir öteki şarka ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki selen birikimimizi Yangın Çıkış Kapısı ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza fehamet katmayı hedeflemektedir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına sebep olur.

Güvenlik: Acil çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an sarih olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de mefret binalarda olması kişilerin emanet kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Nitekim yangınlardan korunmak sinein üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page