5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolaylıkla ve hariçya essah açılmalıdır.

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda ifade belirtilen noktalarda sınırlı müddet ısı ve şule geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve tütünın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın ve ivedi konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna emsal. 

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve yangın kapısı maddi hasarı minimize değer.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın kapıları; son radde emniyetli ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında kendisine durum bulur. Sahih bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi yapan oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını sağlar.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page